Fotografie / kinderen

Wat een prinsheerlijk gezin! Gefeliciteerd met je communie Achiel!

Een eindje terug ontmoette ik Achiel en zijn familie. Een prinsheerlijk gezinnetje. Tijdens de shoot werd het me weer  zo duidelijk dat vaak andere lichaamsdelen dan het gezicht gevoelens en persoonlijkheid prijsgeven.
Een handje die op de mama haar gezicht rust terwijl hij haar iets in haar oor fluistert… Een meisje die haar papa omarmt en omhelst met heel haar zijn. Hoeveel liefde zit er niet verborgen in die kleine gebaren?
De papa entertainde Achiel tijdens de shoot voor de communiefoto’s. Onder daverend gelach van zijn bloedeigen publiek had ik die namiddag wel heel vaak ezelsoren 🙂
ann-elise lietaert3ann-elise lietaert1-2ann-elise lietaert1ann-elise lietaert2-2ann-elise lietaert3-2ann-elise lietaert4-2ann-elise lietaert4ann-elise lietaert5ann-elise lietaert6ann-elise lietaert2ann-elise lietaert7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info