ann-elise lietaert / Fotografie / kinderen

Strooi hartjes! Zaterdag gratis foto’s!

Ik had onlangs een feestje met een vriendin die hartjes strooit. Letterlijk en figuurlijk. Ze heeft een ontembare liefde om de wereld mooier te maken. Ze gelooft in de kracht van kleine gebaren. Een vriendelijke glimlach, een helpende hand of een opbeurend woord. Voor haar is liefde geen abstract concept maar een levende kracht die ze met iedereen deelt. Ze maakt het leven mooier.

Stel je voor dat we dat allemaal deden. Dat we allemaal een beetje meer “Wereldverbeteraars” zouden zijn. Niet de types die vanaf hun zeepkist prediken of met grootse gebaren (proberen) de planeet te redden, maar de bescheiden, glimlachende wereldverbeteraars. De mensen die gewoon doen wat ze kunnen, wanneer ze kunnen.

Pak een stuk karton en schrijf of schilder de mooiste of leukste boodschap voor deze wereld die je maar kan bedenken. Het is de kracht van overtuiging en vertrouwen die zorgt voor verandering, als je dingen benoemt zijn woorden vaak vonken waar je ook vaker inspanningen voor levert.

Het is bovenal de bedoeling om andere mensen met jouw foto te laten glimlachen en hen misschien zelfs te inspireren. Het aantal mensen op de foto is beperkt tot vier of tot max. één gezin.

Trek je mooiste glimlach aan en kom zaterdag tussen 14u en 15u naar het kasteelpark in Zonnebeke, waar we mooiigheid de wereld insturen. Ik ben te vinden aan de linkerkant van het museum en bij regen aan de voorkant van het museum (onder het afdak :-)). 

Ik sta klaar om jouw kartonnen wensen vast te leggen zodat je ze de wereld in kan sturen.

Wanneer je daarna deelneemt aan de deelactie met jouw foto op sociaal media maak je kans op een minireportage die je kan geven aan iemand die het dit jaar moeilijk heeft gehad.

Er wordt zaterdag een blad voorzien om je contactgegevens achter te laten, zodat ik je de definitieve foto’s kan bezorgen.

Zaterdag sturen we de wereld knuffels, humor, lieve boodschappen en hartverwarmende wensen toe. En stiekem zal ik je vragen om peace te zeggen in plaats van cheese.

Tot zaterdag!

Ps: ook als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwtjes? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief: klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info