Fotografie / kinderen

Lieve Michelle, proficiat! (en natuurlijk ook proficiat met je kleine zus :-) )

Weet je, gebaren zeggen zoveel meer dan woorden. In dit gezin gaat er zoveel liefde schuil. Hup, een vinger op  Michelle haar neusje, als een glijbaantje voor  mama’s vinger. Een gebaar die zoveel tederheid en liefde omvat. Je ziet dit gezin gewoon samen groeien. De lucht rimpelt van zachtheid. Voor elkaar, voor Michelle, voor het kleine meisje dat binnenkort geboren zou worden (en die ondertussen reeds geboren is! Proficiat! 🙂 ).
 
Ik kan hopeloos op zoek gaan naar de juiste vergelijkingen om duidelijk te maken wat ik bedoel… gelukkig heb ik daar dan weer foto’s voor… zonder woorden is daar alles wat ik niet in woorden krijg héél duidelijk aanwezig.
lara en hannah -11lara en hannah -9lara en hannah -17lara en hannah -18lara en hannah -21lara en hannah -14lara en hannah -3lara en hannah -4lara en hannah -2lara en hannah -12lara en hannah -13lara en hannah -16lara en hannah -15lara en hannah -19lara en hannah -20lara en hannah -1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proficiat, Maïté!

26 mei 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info