Fotografie

Gezelligheid geurt naar zomer

Een gezellig gezin. Ik ken ze van het uurtje tijdens de fotoshoot maar alle buren die tijdens dat moment hun wegen kruisten, zwaaiden enthousiast, openden hun raampje en wisselden kort enkele woordjes. En dan weet je zonder meer: dit is een gezellig gezin 🙂
Een gezin dat elkaar bijzonder goed aanvoelt. Dat merk je heel duidelijk tijdens de fotoreportage. Ze houden van puurheid, van de natuur, van stenen die in het water stuiteren…
Op een dag als deze kon ik de zomer voelen. Het vlas die in bloei stond, de warmte die uit de aarde straalde in de serre, …  en met Maarten en Jasper die door het leven, hun serre en de akker huppelden werd alles sowieso levendiger.
 
fotografie ieper 2fotografie ieper 3fotografie ieper 4fotografie ieper 5fotografie ieper 6fotografie ieper 7fotografie ieper 8fotografie ieper 9fotografie ieper 10fotografie ieper 11fotografie ieper 12fotografie ieper 13fotografie ieper 14fotografie ieper 15
BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opa's tuintje

29 juni 2017

Broertjes

6 juli 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info