Fotografie

Zomerzucht… het leven en de appelbomen in bloei! Proficiat, Elise!

Elise had haar kleine broertje mee. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Ze zijn mijn heerlijkste, eerlijkste, kleinste en liefste publiek!
Annelies, de mama van Elise, is een ex-collega van me. Opnieuw was het zo’n gezinnetje waar het  van binnen goed zit. En als het vanbinnen goed zit – zit het overal goed. Dat merk je ook aan hen kinderen die al lachend, stralend, dansend, huppelend en glunderend door het leven gaan.
De fotoshoot ging door bij de boomgaard van  ‘Oosterlinck’ in Poelkapelle. Eén van mijn favoriete locaties. Het was een zonnige namiddag en alles geurde naar zomer.  Het voelt altijd eventjes als vakantie als ik daar een shoot heb. Absolute zomerzucht!
ann-elise lietaert9Eliseann-elise lietaert18Eliseann-elise lietaert1Eliseann-elise lietaert2Eliseann-elise lietaert3Eliseann-elise lietaert4Eliseann-elise lietaert5Eliseann-elise lietaert6Eliseann-elise lietaert7Eliseann-elise lietaert8Eliseann-elise lietaert10Eliseann-elise lietaert11Eliseann-elise lietaert12Eliseann-elise lietaert13Eliseann-elise lietaert15Eliseann-elise lietaert16Eliseann-elise lietaert17Eliseann-elise lietaert19Elise
 
 

Reacties

16 mei 2017 bij 07:16

Prachtige foto’s
Van onze kleinkinderen!!!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info