Illustratie

De mooiste sproetjes ooit! Proficiat Jérôme!

Een stralende ochtend maar helaas terug eentje van richtingloosheid want ik stond eerst eventjes aan het verkeerde kasteel te wachten. Lang leve alle verstrooide geesten!
Mits een telefoontje en enige zelfbijsturing kwam ik net op hetzelfde moment aan als Jérôme en zijn broer en mama.
Ik blijk het voorrecht te hebben altijd mega lieve, vriendelijke en warme mama’s te  ontmoeten (dat dit vooral altijd zo mag blijven 🙂 ) want ook Jérôme zijn mama valt weeral eens onder deze categorie van prinsheerlijke mensen die ik gedurende de communieperiode heb ontmoet.
Ik heb mateloos genoten van deze overheerlijke jongen met zijn fantastische mooie sproetjes! Hij heeft iets bijzonders over zich, hij heeft iets gevoeligs in zijn uiterlijk. Hij is  schattig, grappig en lief op duizend manieren!
ann-elise lietaert1Jérômeann-elise lietaert2Jérômeann-elise lietaert3Jérômeann-elise lietaert5Jérômeann-elise lietaert6Jérômeann-elise lietaert7Jérômeann-elise lietaert8Jérômeann-elise lietaert9Jérômeann-elise lietaert10Jérômeann-elise lietaert12Jérômeann-elise lietaert13Jérômeann-elise lietaert14Jérômeann-elise lietaert15Jérômeann-elise lietaert16Jérômeann-elise lietaert17Jérômeann-elise lietaert18Jérômeann-elise lietaert19Jérômeann-elise lietaert20Jérômeann-elise lietaert21Jérôme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info