Illustratie

Leon: glimlachopwekkend tot de zestiende macht! Proficiat, fijne kerel!

Leon troont je zonder meer mee in de wereld van spelen, grappen uithalen, lachen en plezier. Soms even boos omdat ‘de fotograaf’ niet wil meespelen met zijn spelletjes maar net daardoor is hij zo ongelooflijk puur en vertederend!
Een prachtige namiddag met een al even leuk resultaat!
Het was zo’n fotoreeks waar ik spontaan zat te glimlachen bij het herbekijken van de foto’s.
Glimlachopwekkend tot de zestiende macht! Fan van Leon!
(O ja hoor, ook hier weer een superleuke en lieve mama, bewondering alom voor de mama die net het hele land had doorkruist met de fiets en nog geen half uur later vol energie de leukste spelletjes speelt met Leon! Top!)
ann-elise lietaert7Leonann-elise lietaert8Leonann-elise lietaert9Leonann-elise lietaert16Leonann-elise lietaert1Leon-2ann-elise lietaert10Leonann-elise lietaert11Leonann-elise lietaert12Leonann-elise lietaert13Leonann-elise lietaert14Leonann-elise lietaert15Leonann-elise lietaert2Leon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info