Fotografie / kinderen

Proficiat Lara en Hannah!

De lente blies zijn lieve voorjaarsadem over ons heen tijdens deze reportage. Haar stralen gutsten over deze twee vrolijke meiden heen. Ook de locatie was subliem. Af en toe verscheen er een ridderlijke vader op het toneel om deze twee meiden doorheen netels en distels te dragen.
Ik wist het. Dat bij een kasteel ridders hoorden 🙂
ann-elise lietaert communie fotografie1ann-elise lietaert communie fotografie2ann-elise lietaert communie fotografie3ann-elise lietaert communie fotografie4ann-elise lietaert communie fotografie5ann-elise lietaert communie fotografie6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proficiat Arnaud!

30 mei 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info