Fotografie / kinderen

Proficiat Arnaud!

Bestaat er een zomerse schudbol met pluizenbollen in plaats van zo’n sneeuwbol? Een bol die geurt naar duizend bloesems, met een oranje vlinder, een stralende blauwe hemel  en met een heerlijke zomerzon?  Ja? Wel dan zou ik met plezier Arnaud eentje cadeau geven.
Ook deze ochtend was weer heerlijk. Ieder kind, iedere reportage is telkens uniek. Onvertaalbaar, onverhaalbaar en onherhaalbaar. Beeldende gedichten zonder woorden.  Arnaud zit samen met Rube in de klas en samen met zijn mama werd de shoot afgewisseld door korte gesprekjes. Ik genoot van de zomer die rondom me geurde, de gezellige gesprekjes met zijn mama. Ik genoot van Arnaud die zich verwonderde over de lammetjes, de bloesems en de oranje vlinder. Van deze jongen met zijn liefde voor muziek en natuur, …
Sinds ik bepaalde beslissingen op het vlak van werk heb durven nemen ziet mijn leven er zo veel mooier uit. Mijn hoofd zit vol mooie beelden.  Mijn gedachten doen me soms denken aan de pot met sierzand die we kregen van mijn nichtje Juno en neefje Ilias hun communie. Gekleurde laagjes in mijn hoofd. En ik vertrouw er op dat als ik lang genoeg wacht dat ook de saaie zandkorrels ooit wel heldere parels worden.
ann-elise lietaert communie fotografie7Vreemd die morgen had ik zo sterk het gevoel dat de lente plaatsmaakte voor de zomer. Ah, menslief, wat hou ik van deze eerste foto…
ann-elise lietaert communie fotografie8ann-elise lietaert communie fotografie6ann-elise lietaert communie fotografie4ann-elise lietaert communie fotografie5ann-elise lietaert communie fotografie1ann-elise lietaert communie fotografie2
ann-elise lietaert communie fotografie10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info