Fotografie

Proficiat Arthur en Gust! (En een 10 op 10 voor het trotseren van wind en kou ;-) )

Het was ijskoud. Het waaide. Het regende denappels op ons hoofd en ik werd weeral eens geneteld tijdens het foto’s nemen.
Maar… toch was het weer een heerlijke reportage, zo eentje waar je je nog een hele dag vrolijk van voelt. Zo eentje waarbij je bij het bekijken van de foto’s spontaan moet beginnen glimlachen.  Eén waar ik zelf ongelooflijk blij van word omdat het heerlijk is dat de harmonie tussen broers en zus er van afdruipt.
 
fotografie ann-elise6fotografie ann-elise3fotografie ann-elise20fotografie ann-elise21fotografie ann-elise5fotografie ann-elise4fotografie ann-elise19fotografie ann-elise18fotografie ann-elise15fotografie ann-elise14fotografie ann-elise13fotografie ann-elise12fotografie ann-elise11fotografie ann-elise10fotografie ann-elise9fotografie ann-elise8fotografie ann-elise7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proficiat Charles!

28 mei 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info