Fotografie

Het clubje van de tuinslanghumor

Ook bij de communie van Aurélie mocht ik even piepen…
Heerlijk om tijdens een reportage even achterover te leunen, te leren en te zien hoe kinderen de wereld ontdekken. Hoe je kunt zien wat hun leven glans geeft. De liefde voor en van hun ouders. Alle meisjes vinden het gewoon fantastisch om in hun papa zijn armen het ruimtedek te verkennen. Alle kinderen vinden het heerlijk om in mama haar armen te vertoeven. Oma en opa die hen de liefste en grappigste dingen toefluisteren, hen in de lucht gooien.  Maar ook… liefde voor humor…
Maar eerlijk… confronterend soms ook. Wanneer ze naar me toe snellen met een nieuw mopje en ik het antwoord niet weet. En ze me dan met een blik vol theatrale compassie zachtjes toefluisteren: ‘nee, helaas…’.
Toch wel een boontje voor deze kleine meid en haar broer die als geen ander lid zijn van het clubje van de tuinslanghumor 😉
foto 81 1foto 81 2foto 81 3foto 81 4foto 81 5foto 81 6foto 81 7foto 81 8foto 81 9foto 81 10foto 81 11
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Robbe = veelbelovend

29 juni 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info