Illustratie

Het "aaaarch dfjdifezjfezf -à rjfidd"-gevoel

De schrijnende toestand van kleine, chaotische zelfstandigen die zich geen personeel kunnen veroorloven om hun papieren in orde te brengen wordt veel te weinig in beeld gebracht.
Mijn schoenen met hun licht opzwepende neusjes zien er plots doffer uit, mijn haar matter, de wallen onder mijn ogen groter en mijn echtgenoot ondervindt hinder van lawaaierige bellers (ik en mezelf) die om het uur bellen om te vragen of hij ‘dat blaadje’ of ‘die factuur’ toevallig niet zien liggen heeft.
Uit enquetes blijkt dat menig bevriende kleine zelfstandigen kampen met het zelfde fenomeen.
Bent u geïnteresseerd in ons welzijn? Dan kunt u lid worden van mijn administratieve fanclub. Ook suggesties en opmerkingen over hoe je best je administratie bijhoudt zijn van harte welkom (mijn rebeleergedrag tegen het zetelen van gewoontes zet ik wel eventjes opzij).
In ruil is er koffie op een duidelijk zichtbare plaats en probeer ik je op een subtiele manier tot een glimlach aan te zetten met tuinslanghumor.
Interesse? Info@ann-elise.be
 
Scan 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info