Fotografie / kinderen

Proficiat Robbin met je eerste communie!

retrofotografie communieshoot ann-elise 3
Het leren kennen van de mama van Robbin situeert zich in één van mijn favoriete periodes van mijn leven. In de ‘kotperiode’.
Ik was achttien en ontdekte dat ik wellicht nooit zou winnen met kaartje blazen, dat er dagen zouden zijn dat ik het mezelf makkelijk zou maken door gewoon met kleren aan te douchen, dat de zonnebank niets voor mij is (ik wou het een kans geven maar nadat ik mezelf en niet de zonnebank schoon gemaakt had met het chemisch goedje in de spuitbus besloot ik mijn verdere lange leven hiervoor te passen) en dat café ‘de stove’ letterlijk en figuurlijk zijn sporen zou nalaten (nooit  een goed idee om ‘op’ de stove te gaan zitten 🙂 ).
Het was de periode dat ik zelfinzicht ontwikkelde alsook een even groot gebrek aan verfijning. Lompheid is het talent dat is blijven mee bloeien in mijn verdere leven. zo erg dat mijn oudste zoontje me ‘struikeltje’ is gaan noemen (en dat mijn jongste zoontje er lachend aan toevoegde dat hij vond dat poedel misschien beter paste, dankjewel daarvoor, Iben).
Maar wat er verder ook is blijven meebloeien is de vriendschap met Evelyn & Bjorn, de ouders van Robbin. Sommige dingen vergaan in tijd, we zien elkaar veel minder dan vroeger maar we slagen er toch in om nog steeds jaarlijks even af te spreken. Met het nooit gehad consumentenvertrouwen in onze kotbaas (met zijn stijlvol zwart geverfde haren en zijn wrijfgaatje ter hoogte van zijn navel in zijn t-shirt) en de avondlijke onderonsjes hebben we een basis om u tegen te zeggen.  Je hebt mensen met wie je terug afspreekt en je het gevoel hebt dat  enkel nog de gedeelde herinneringen resteren. Het gevoel dat je elkaar nog weinig te vertellen hebt. Met Evelyn en Bjorn is het anders, we mogen elkaar maanden of een jaar niet zien, toch voelt het nog steeds enorm vertrouwd.
Het was dan ook heerlijk om hen de laatste maanden frequenter te zien!
Proficiat Robbin, flinke kerel, met je eerste communie!
Evelyn & Bjorn,
Dank je wel voor de heerlijke momenten en het bij praten!
Dank je, dat ik jullie wonderschone kids in beeld mocht brengen!
En dank je, dat je mij in de regen vertrouwde tijdens de shoot 🙂
Ongelooflijk veel liefs,
retrofotografie communieshoot ann-elise 14retrofotografie communieshoot ann-elise 13retrofotografie communieshoot ann-elise 7retrofotografie communieshoot ann-elise 4retrofotografie communieshoot ann-elise 8retrofotografie communieshoot ann-elise 5retrofotografie communieshoot ann-elise 11retrofotografie communieshoot ann-elise 9retrofotografie communieshoot ann-elise 6retrofotografie communieshoot ann-elise 12retrofotografie communieshoot ann-elise 10retrofotografie communieshoot ann-elise 1retrofotografie communieshoot ann-elise 2
www.ann-elise.be/fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info