Fotografie

Borrelend, bubbelend en bruisend van het leven! Proficiat Lander!

retro fotografie 7
Een vrolijke kerel waar van het enthousiasme in zijn ogen schijnt. Een lentezon die de spotlights op deze vrolijke jongen werpt en bomen en struiken laat schitteren.
En een mama die van elke dag een feestje maakt. Midden in de reportage wordt een flesje cava ontkurkt en bouwen we een gezellige pauze in.  Allemaal ingrediënten voor een prinsheerlijke reportage.
Ook na de reportage houden we even halt bij het speelplein zodat mijn jongens en haar jongen nog even samen kunnen spelen. Ik had eigenlijk al enkele woensdagen doorgewerkt en mijn jongens hun horloge hadden al aangegeven dat het ook eens tijd was voor iets leuks.
Een mooie dag om de tijd even te vergeten, dank je wel daarvoor, Nele! Fijn om jullie te leren kennen!!!
retro fotografie 1retro fotografie 2retro fotografie 3retro fotografie 4retro fotografie 5retro fotografie 6retro fotografie 8
 
 
Het fijne van mijn werk is dat ik mijn jongens altijd mee kan nemen op reportage. Wat dubbel zo fijn is dat ze ook steeds welkom zijn door mijn klanten. Deze mama had zelfs een sapje mee voor mijn jongens. Ook nog even een foto van één van mijn kanjers tijdens de reportage 🙂 retro fotografie 9
www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info