Fotografie

Familiereportage

Ik hink wat achterop met mijn blog. Nog even een terugblik naar oktober. En terwijl ik toen weer zo onder de indruk was van de herfst, hunker ik stiekem al naar de lente 🙂

Bij sommige reportages voel je echt hoe sommige families samen horen, hoe ze in harmonie samen komen. Je ziet het in de manier hoe kinderen naar hun grootouders  toe huppelen, hoe ze gezellig tijdens de reportage staan bij te praten.  Je voelt het eigelijk gewoon 🙂

Een fijne terugblik op een prinsheerlijke zondagmorgen!

gezinsreportage_reportage_ieper_poelkapelle_ann-elise_lietaert_-9_f4fgezinsreportage_reportage_ieper_poelkapelle_ann-elise_lietaert_-4_3ecgezinsreportage_reportage_ieper_poelkapelle_ann-elise_lietaert_-1-2_e7agezinsreportage_reportage_ieper_poelkapelle_ann-elise_lietaert_-10_74bgezinsreportage_reportage_ieper_poelkapelle_ann-elise_lietaert_-12_0e3gezinsreportage_reportage_ieper_poelkapelle_ann-elise_lietaert_-13_97agezinsreportage_reportage_ieper_poelkapelle_ann-elise_lietaert_-1__1__09cgezinsreportage_reportage_ieper_poelkapelle_ann-elise_lietaert_-2_270gezinsreportage_reportage_ieper_poelkapelle_ann-elise_lietaert_-5_3edgezinsreportage_reportage_ieper_poelkapelle_ann-elise_lietaert_-8_285

www.ann-elise.be/fotografie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info