Geen categorie

Gezinsreportage: hartjes die hijgen van levenslust

Wat een fijn gezin! Ze lopen nauwelijks vijf minuten in je leven rond en je kunt niet anders dan glimlachen. Hoe er een heerlijk glans in hun ogen gaat schijnen wanneer ze buiten rondhuppelen.  Je hoort hun hartjes bijna hijgen van hun levenslust.

gezinsreportage reportage ieper poelkapelle ann-elise lietaert -7gezinsreportage reportage ieper poelkapelle ann-elise lietaert -1gezinsreportage reportage ieper poelkapelle ann-elise lietaert -2gezinsreportage reportage ieper poelkapelle ann-elise lietaert -3gezinsreportage reportage ieper poelkapelle ann-elise lietaert -4gezinsreportage reportage ieper poelkapelle ann-elise lietaert -6gezinsreportage reportage ieper poelkapelle ann-elise lietaert -8gezinsreportage reportage ieper poelkapelle ann-elise lietaert -9gezinsreportage reportage ieper poelkapelle ann-elise lietaert -10gezinsreportage reportage ieper poelkapelle ann-elise lietaert -11gezinsreportage reportage ieper poelkapelle ann-elise lietaert -12gezinsreportage reportage ieper poelkapelle ann-elise lietaert -13gezinsreportage reportage ieper poelkapelle ann-elise lietaert -14gezinsreportage reportage ieper poelkapelle ann-elise lietaert -16gezinsreportage reportage ieper poelkapelle ann-elise lietaert -18gezinsreportage reportage ieper poelkapelle ann-elise lietaert -19

Soms denk ik dat fotograferen gewoon een stopplaats is op mijn zwerftocht. Ik weet eigenlijk nog altijd niet zo goed wat ik later wil worden.  Ooit wil ik schrijfster worden, of een piepklein koffiehuisje open, wereldreizigeren of kledij ontwerpen.  Zwanger van mijn dromen en idealen zien we wel welke kant het uitgaat maar tijdens de reportages als deze kan ik me niet voorstellen dat ik ooit iets anders zou doen.

Liefs,

Ann-elise

 

www.ann-elise.be/fotografie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zondagnamiddag reportage

30 december 2018

Familiereportage

9 januari 2019

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info