communie / Fotografie / kinderen

Proficiat! Mama van Mila, Mila, Milan en Milan!

De dag van de reportage zat ik midden in een boscomplot. Iemand had ijzeren piketten ergens in het bos verstopt en tijdens het struikelen belande ik nogal hard met hand en bil op ijzeren piketten. Twee littekentjes rijker na deze reportage.

Ik vermoed dat het de boswachter was, die niet wou dat mensen van het pad afwijken en dat hij een systeem ontwikkelde.    Ziet hij fotografen die van het pad afwijken dan laat hij pijnlijke piketten van in de grond opkomen, vallen ze er op dan worden ze doorgeschakeld  via het camerasysteem naar de boswachtercentrale en de boswachterdelegatie beslist dan welke maatregel er noodzakelijk is.  Ik denk dat ze bij mij dachten  ‘ah, struikeltje’, heeft haar les wel geleerd voor vandaag. Goed, lieve boswachters, ik hoop  dat jullie er over waken dat jullie het piketsysteem niet toepassen op de mensen die mij vergezellen tijdens een reportage. 

ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 9

Gelukkig was er Mila tijdens deze reportage waardoor de pijn wat minder werd.  Mila is echt een kei in het bijstaan van zich minder goed voelende mensen! Je vergeet de pijn meteen! Lachend en onvermoeibaar babbelt ze me door deze reportage heen.

Eén van de reportages waar ik ongelooflijk genoten heb van zoveel verbeelding en zotte fantasie.   Mila wil later 4 kinderen. Een vierling. Twee meisjes en twee jongetjes. Mila, Mila, Milan en Milan 🙂

Met Mila is het leven precies één grote tombola vol heerlijke grote prijzen. Echt zalig!

ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 1ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 6ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 2ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 4ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 7ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 3ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 5ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 8

Dankjewel voor de heel fijne, leuke, ‘fantastische’ namiddag!
Dankjewel voor het vertrouwen!!

Heel veel liefs,

Ann-elise

www.ann-elise.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info