communie / Fotografie / Geen categorie / kinderen

Proficiat Marlon met je eerste communie!

Maart, een overvloed aan zon en het lijkt alsof de zon glitter op de bomen heeft gestrooid. Ook hier baadt de reportage in een gloed van herinneringen. Nele is één van de beste vriendinnen van Evelyn, één van mijn vroegere kotgenootjes waardoor Nele, ook na mijn studententijd, met regelmaat op het toneel verscheen. Ook een tijdje samen naar de hondenschool geweest. Heerlijk hoe reportages er voor zorgen dat ik even kan grasduinen in mijn museum vol herinneringen.

ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 8ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 4ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 3ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 1ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 7ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 6ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 2ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 5

Na de geboorte van de kindjes elkaar wat uit het oog verloren maar grappig om te zien hoe Nele en Ruben nauwelijks veranderd zijn maar hun eigen lieve zelf zijn gebleven.

Een echt heel fijne reportage. Twee lieve kerels onder stralende zon met twee heel fijne ouders 🙂  Wat kan het leven toch schoon zijn!

Nele en Ruben dankjewel voor het vertrouwen!

Marlon, lieve, knappe kerel, gefeliciteerd met je eerste communie!

Fijn om jullie terug te zien!

Veel liefs,

Ann-elise

www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info