communie / Fotografie / kinderen

Proficiat, knappe keeper!

Een reportage begin april onder stralende zon.

Een gedreven kerel voor de lens. Thibault wil  later prof keeper worden… Binnen enkele jaren betaal ik geld om hem te mogen fotograferen 🙂

Bij deze reportage ook terug een heel fijne, lieve mama.

Opnieuw zo’n lieve klant die de dag van de communie ook nog even tijd neemt om te laten weten dat ze echt tevreden zijn over de reportage.  Telkens weer een chocolademomentje als ik zo’n mailtje of berichtje krijg.

 

ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 1ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 3ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 7ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 6ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 4ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 2ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 8ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 5

Dank je voor het vertrouwen en voor de fijne communicatie!

Liefs,

Ann-elise

 

www.ann-elise.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proficiat Cyriel!

4 juni 2019

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info