communie / Fotografie / Geen categorie / kinderen

Proficiat Mattis!

Het licht dat zich zachtjes verdicht tot schemering. Het komen van de dag, en het vallen van de avond zijn de mooiste momenten om samen te delen.   Op sommige beelden zie je echt hoe de zon als honing tussen de bladeren op hun neerstrijkt. Zonde dat ik de geur en het gezang van vogels niet in beelden kan vatten.

Alles is licht met de reportage. En zie echt het licht in Mattis zijn ogen! Ik heb geen enkel beeld waarop de lichtjes in zijn ogen er niet zijn. Deze jongen straalt écht van binnen uit. Echt een gezin met een innerlijk anker, met echte veerkracht.

Er worden constant grapjes gemaakt, er wordt geplaagd, … De stemming is luchtig, mild en zacht.  Zo’n reportage waar ik echt oprecht van geniet.

ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 1ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 2ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 8ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 3ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 13ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 5ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 7ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 10ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 11ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 12ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 14ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 17ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 18ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 19ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 21ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 22ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 23ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 24ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 25

Fanny, de mama van Mattis, heb ik leren kennen als een heel lief persoon!

Wie me goed kent weet dat ik overgevoelig ben voor leestekens/hoofdlettergebruik/kleurgebruik in mails. Wanneer iemand een mailtje stuurt in het rood in hoofdletters met 3 vraagtekens na de zin dan gaan mijn nekharen altijd wat overeind staan.  Het bezorgt me vaak enkele uren een triest gevoel.  Met Fanny haar mailtjes heb ik het tegenovergestelde. Ik dans meteen het hele huis rond!

Ik blijf er van overtuigd! Met positieve, lieve communicatie kun je de wereld echt wel opmooien!

Lang leve alle Fanny’s!

Liefs,

Ann-elise

www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info