Geen categorie

Gefeliciteerd Tejo met je eerste communie!

Shame on me… ik hink ongelooflijk achterop met mijn blog…  Hopelijk is er ergens een gelijkaardige regel als met nieuwjaar die zegt dat je kan en mag nieuwjaren tot en met Pasen… Hopelijk geldt het voor communies tot aan Onze Lieve Vrouw Hemelvaart…

De kinderen van deze reportage zullen heel wat  jeugdherinneringen van onze zoontjes bevolken. Neefje Tejo en nichtjes Juno en Mio. Eveneens buurjongen en buurmeisjes.

Ik vermoed dat ze in tijd al ettelijke maanden samen hebben doorgebracht. De truc van de foor om samen te spelen is: “het mag van hun mama/papa”. En dan hoor je wanneer je instemt een schattig stemmetje verderop even polsen of het ook wel effectief mag van hun mama/papa of komt er een jongen naar me toe die even zijn vooruitdenkendheid bij me aftoetst. Het gebeurt ook dat er ellenlange gesprekken worden gevoerd aan de haag.

Vaak zijn ze samen vertrokken voor een themadag vliegers maken, kriebelbeestjes zoeken of andere spelletjes die soms achteraf van duiding moeten worden voorzien.  Dan zie je vier kompanen in hurkstand door het veld hollen op de vlucht voor één of andere denkbeeldige vijand.

Sinds het gras bij ons nogal grondig voor onze voeten werd weggemaaid – lees heraanleg tuin – is de tuin van de buren voor onze jongens de perfecte plaats om even van gras te genieten en vinden onze buurkinderen het heerlijk om zich uit te leven op onze berg aarde (met tunnel).

In mei deed Tejo zijn eerste communie. Michal, mijn schoonzus, schotelt me steeds de leukste attributen voor! Ook met deze reportage terug een heel fijne oogst!

ann-elise lietaert communiefoto lentefeest romantisch spontane foto spontaan familiefoto gezinsfoto-12ann-elise lietaert communiefoto lentefeest romantisch spontane foto spontaan familiefoto gezinsfoto-9ann-elise lietaert communiefoto lentefeest romantisch spontane foto spontaan familiefoto gezinsfoto-4ann-elise lietaert communiefoto lentefeest romantisch spontane foto spontaan familiefoto gezinsfoto-5

Kleine zus Mio is vooral fan van ons Ruubje en de laatste maanden horen we wel vaker “Ruben, Iben. Komen. Nu.”. Onze jongens kunnen dat licht, dwingend, maar vooral schattig toontje van ons buurmeisje en kleinste nichtje wel smaken :-).

ann-elise lietaert communiefoto lentefeest romantisch spontane foto spontaan familiefoto gezinsfoto-2ann-elise lietaert communiefoto lentefeest romantisch spontane foto spontaan familiefoto gezinsfoto-3ann-elise lietaert communiefoto lentefeest romantisch spontane foto spontaan familiefoto gezinsfoto-8ann-elise lietaert communiefoto lentefeest romantisch spontane foto spontaan familiefoto gezinsfoto-10ann-elise lietaert communiefoto lentefeest romantisch spontane foto spontaan familiefoto gezinsfoto-11ann-elise lietaert communiefoto lentefeest romantisch spontane foto spontaan familiefoto gezinsfotoann-elise lietaert communiefoto lentefeest romantisch spontane foto spontaan familiefoto gezinsfoto-13ann-elise lietaert communiefoto lentefeest romantisch spontane foto spontaan familiefoto gezinsfoto-14ann-elise lietaert communiefoto lentefeest romantisch spontane foto spontaan familiefoto gezinsfoto-7ann-elise lietaert communiefoto lentefeest romantisch spontane foto spontaan familiefoto gezinsfoto-15ann-elise lietaert communiefoto lentefeest romantisch spontane foto spontaan familiefoto gezinsfoto-6

De foto’s worden genomen net voor de misviering. Je kunt Tejo zijn trots bijna ruiken. Die is zo hard aan het stralen dat een straal zon gedurende de reportage constant op hen neerschijnt.

Knap, stoer neefje! Gefeliciteerd met je eerste communie!!

Veel liefs,

Ann-elise

www.ann-elise.be/fotografie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proficiat lieve Liana!

24 juni 2019

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info