Fotografie / Geen categorie / kinderen

Welkom Titus! (a day in the life reportage)

Ik hou er van om kinderen vanuit een ooghoek gade te slaan, mijn blik te laten zwerven en hem dan vast te haken op een  moment. Het leuke van deze foto’s zijn dat ze zo echt zijn.

Het gezin van Mieke en Ellen had ik al verschillende keren voor de lens gehad. Een warm nest waar  je de gezelligheid voelt dampen.

Fijn om bij hun thuis langs te gaan en vast te leggen wat is.  De oudste jongens hadden heel even een conflictje  na het voetballen. Zo mooi om te zien hoe ze hun jongens gewoon even ruimte gaven. Het ideale middel want na een tijdje spot ik kleine broer in de bomen en grote broer op de trampoline.

 

lifestyle day in the life ann-elise lietart 1lifestyle day in the life ann-elise lietart 2lifestyle day in the life ann-elise lietart 4lifestyle day in the life ann-elise lietart 5lifestyle day in the life ann-elise lietart 6lifestyle day in the life ann-elise lietart 7lifestyle day in the life ann-elise lietart 8lifestyle day in the life ann-elise lietart 9lifestyle day in the life ann-elise lietart 10lifestyle day in the life ann-elise lietart 11lifestyle day in the life ann-elise lietart 12lifestyle day in the life ann-elise lietart 13lifestyle day in the life ann-elise lietart 14lifestyle day in the life ann-elise lietart 15lifestyle day in the life ann-elise lietart 16lifestyle day in the life ann-elise lietart 17lifestyle day in the life ann-elise lietart 3

En…. voor mij nog meer bijzonder was  om  te zien dat de bolle buik van enkele maanden terug verdwenen was en er een lief, schattig ventje in vele armen lag te soezen…  Welkom op deze wereldbol, lieve, kleine Titus.

Liefs,

Ann-elise

www.ann-elise.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info