Fotografie / kinderen

Prinsheerlijke gezinsreportage!

Een vader. Een moeder. Een kleine broer. En twee grote broers. De twee grote broers hadden naar mijn gevoel niet echt zin in een fotoreportage. In het begin weerklinken enkel diepe zuchten door mijn – dacht ik – veel te veel aan enthousiasme… en dan opeens vanuit het niets had ik plots naast een heel klein enthousiast jongetje ook twee enthousiaste jongens! Ik vermoed dat het bij beiden een zucht van verlichting was 🙂 want het werd echt een prinsheerlijke ochtend!

Op stap met dit gezin word ik constant op mooie plekjes gewezen! Tijdens de reportage worden kleine geheimpjes opgebiecht, wordt er instemmend geknikt bij bepaalde verhalen en anekdotes. En hangt er een heel fijne, verbonden, warme sfeer. En af en toe wordt er heel even, heel lief, gezucht wanneer ik de jongens hun namen weer eens door elkaar haal :-).

Kortom: een prinsheerlijke ochtend met een prinsheerlijk, warm gezin!

Reacties

Evelien Ingelbeen
4 november 2019 bij 14:16

Dankjewel Ann-Elise voor je heerlijke aanpak! Wat de grote jongens op het eerste zicht saai vonden werd een heel fijn gezinsmoment, voor herhaling vatbaar😊. Je neemt de kids letterlijk en figuurlijk ‘mee op weg’.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met al mijn liefde ❤

29 oktober 2019

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info