Geen categorie / huwelijk

Sfeer en ambiance tot de 338ste macht (het kan ook meer zijn)! Reportage Katrien en Koen

Tien jaar hadden ze gedroomd over hun ideale feest. En ze blijken expert te zijn op veel domeinen maar als er één met kop en schouder bovenuit steekt is het toch wel genieten en sfeer brengen. Vanaf moment één werpen ze zich op hun feest als twee goddelijke jagers en met een verviervoudigde ambianceversnelling genoten ze van de eerste tot de laatste seconde! Zelden zo veel ambiance en sfeer gezien op zo’n korte tijd! Ik bleef tot aan de openingsdans en meestal breekt het feest dan pas los… maar Katrien, Koen en hun entourage maakten heel graag een uitzondering.

Wanneer het tijdens de reportage begint te regenen zegt Katrien heel losjes: “Ah tof, dan zijn we straks allemaal samen binnen. Ik vind het eigenlijk niet erg.”. Kwestie van met een positief gevoel in het leven te staan.

Katrien en Koen, jullie hebben elkaar zo aandoenlijk treffend goed gekozen! Wat een team! Wat een sfeermakers! Wat een ambiance met jullie! Er komt nog veel moois daar ben ik zeker van! Dit was echt een feest waar mensen nog weken van nagenieten en héél véél mensen met de glimlach aan terug denken!

Super bedankt voor het vertrouwen!

Veel liefs,

Ann-elise

http://www.ann-elise.be/fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info