communie / Fotografie / gezinsshoot

Alice uit kleurenland :-) I communiefoto’s

Twee gitzwarte ogen kijken me boos aan. Alice was thuis aan het kleuren en had helemaal geen zin in een fotoreportage of in communiefoto’s. Een beeldige kromming in haar tijdsplanning. Ik begrijp haar volledig. Ik heb er ook last van als ik tijdens het tekenen onderbroken wordt. Dat voelt gewoon niet fijn.

Omdat we beiden Belgen zijn, houden we wel van een compromis. We spreken af dat als ze even meewerkt aan de reportage (ze is er nu toch) dat ik haar per post een kleurplaat toe stuur. Alice twijfelt even en glimlacht. We hebben een deal. Het wordt een heel fijne namiddag en als beeldmateriaal hebben we werkelijk heel wat prachtige pareltjes!

Dankjewel lieve, kleine tekenaar!

Hartelijk dank voor het vertrouwen en nog een late maar daarom niet minder gemeende proficiat met jouw communie!

Wens je ook dromerige foto’s verbeeld door een beelddenker?
Dat kan! www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info