communie / Fotografie

De reden waarom we volgend jaar verhuizen & reportage Warre

Een fijne namiddag. Kleine wolkjes sierden de hemel als piepkleine dotjes.

Een reportage met Warre.

Hem en zijn zusje had ik al vaker voor de lens. Ilse is ondertussen een echte vriendin geworden.

Iemand die straalt vanbinnen uit. Iemand die zo af en toe mag vertoeven in de rommelzolder van mijn gevoel. Iemand die me af en toe wat van haar geluk leent.

Stiekem stel ik me al maanden een vrolijke, gelijkgestemde gemeenschap voor die op de heuvels huist zonder corona. We sluipen zachtjes om alle regelgevingen heen, verhuizen naar een toefje wereld met een échte zachte, dromerige schoonheid. We eten wat we oogsten, zeggen wat we denken en leven onze droom.

Elke dag hebben we dat pure gevoel van gelukzaligheid, van die levendige pure vreugde van één te zijn met de wereld. We leven op het ritme van zon en maan. Er zijn dagen vol wonderen en toeval. Iedereen die toe treedt verzet zich tegen de zwaartekracht en loopt gelukzalig met een glimlach rond, de mondhoeken omhoog. We dansen elk onze eigen dans maar volgens een geheime choreografie zijn we deel van het geheel. Trumpy’s komen er niet in.

Ik mag er gewoon doen wat ik wil en als jij komt mag je dat ook doen. We zijn er uitzinnig gelukkig. En ter genoegdoening komt het wereldwijd besef dat dit ook tot de mogelijkheden behoort. Iedereen wordt lief voor alle mensen en voor deze wereld. Iedereen houdt zielsveel van onze blauwe bol en van elkaar.

En we leven nog lang en gelukkig.

O ja, en de moraal van het verhaal, Ilse is de stichter. Want er zijn altijd wel mensen die wel wat liefde en knuffels kunnen gebruiken. En zij helpt mensen zichzelf herstellen met wat ze ooit aan eenvoud hebben verloren. Ik vind dat ze daar echt goed in is. Ze is zo echt steengoed in bijvoorbeeld mij duidelijk maken wat mij in het heden nog te doen staat. En het fijne is dat ze dan ook gelijk heeft… (al geef ik dat meestal achteraf maar toe).

Maar goed, met deze toekomstige stichteres (en we zijn in het watermantijdperk, je weet wel, dus wie weet) van mijn droomwereld had ik dus een reportage :-).

Warre, Gitte, Ilse & Martijn zo dankjewel voor het vertrouwen!

Lieve groet,

Je toekomstige heidebewoonsterbuur :-),

ann-elise lietaert

Ook een ticket naar het paradijs? Stuur een berichtje via mijn contactformulier 🙂 www.ann-elise.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info