Fotografie

“Wat zijn de kinderen veranderd!”

Een familiereportage van een jaar terug. De maatregelen waren versoepeld en het kon en mocht terug. Heel even. Tegen die tijd dat ik hun reportage wou vastleggen in een blog waren er totaal andere, heel strenge maatregelen van tel. Ik durfde de beelden niet meer publiceren. Iets met de diepgaande problematiek over wat andere mensen zouden kunnen denken.

Eerlijk bekennen dat ik persoonlijk een jaar later enorm geniet van het herbekijken van de beelden en me ook bewust ben van het feit dat als de familie de reportage blogsgewijs bekijkt ze wellicht menig keer zullen denken: “Menslief, wat zijn onze kinderen veel veranderd!”

Ze mogelijkerwijs met hun handen door het haar gaan en denken waar is die peuter, die kleuter, dat lagerschool kind van toen gebleven?”

Lieve familie O., hartelijk dank voor de fijne, zonnige reportage :-).

Lieve groet,

www.ann-elise.be/fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info