Geen categorie

Dag & Nacht een goed gevoel!

Een bedrijfsreportage voor “Dag & Nacht”. Ze hebben een lingeriewinkel (met nacht en homewear) en een webshop waar je letterlijk dag en nacht terecht kan.

Zelf koop ik bijna al mijn kleren tweedehands. Behalve mijn schoenen en ondergoed. Lingerie is iets die bij mij perfect moet zitten. Het gaat, volgens wat mijn grootmoeder ooit zei, dan ook om mijn “schuchterste lichaamsdelen” en die verdienen het beste :-). Vooral na de bevalling van mijn zoontjes ben ik veel waarde gaan hechten aan de juiste pasvorm.

Ik pas alleen maar lingerie op dagen dat ik me goed voel. Ik kijk dan in de spiegel in het pashokje en voel me al naar gelang het stukje stof wel honderd andere mensen. Ik word Ann-elise de zwoele, de tedere, de passionele, de lieflijke, de tedere, de zachte, de bezielde, de hartstochtelijke, de vurige, de allesomvattende, … Al naargelang het gepaste setje (en het personage dat ik op dat moment in gedachten had).

Het gewonnen zelfvertrouwen na mijn lingerie-ander-personagesessie is pure winst voor mijn persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen ;-).

Dag & Nacht is een winkel die het echt wel moet hebben van mond aan mond reclame. De kans dat je iemand zijn bh of slipje ziet is nu procentueel gezien heel wat kleiner dan het aanschouwen van iemands bovenkledij.

Naast lingerie kun je bij ‘Dag & Nacht” ook terecht voor nachtmode en homewear.

Het is al jarenlang mijn vaste lingerieboetiek. Lokaal. Goed advies en goede kwaliteit.

Onlangs gaf Erna van Dag en Nacht de fakkel door aan haar dochter Marlies.

De foto’s dateren nog voor de overname en de verbouwing. Ga zeker even langs om de nieuwe winkel te aanschouwen.

Marlies, heel veel succes!

Lieve groet,

https://www.ann-elise.be/fotografie/bedrijfsreportage.html

https://dagennachtlangemark.be/nl/home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info