Fotografie

De kracht van de verbeelding!

Mijn jongens (ja, ok, goed, ik ook) zijn dol op verhalen. Geen filmpjes bij ons in de auto maar wel urenlange luistercd’s die je meenemen naar ongekende werelden. Die ons laten vertoeven in oude mythes en legendes. Ik vind het heerlijk als mijn boontjes, lachend en onvermoeibaar, in hun fantasiespel de magische wereld  verkennen op een bijzondere, vergaande, creatieve manier.  Wat is het heerlijk als zich met het grootste gemak in de wereld van de verbeelding begeven. Als koning Sunjata tot leven komt in onze badkamer en me meebeweegt in het ontstaan van Mali dan  vind ik het super als ik ook een rol toebedeeld krijg in hun toneelstukje.
Verhalen kunnen een nieuwe manieren van leven creëren (geen denderend, altijd even positief voorbeeld maar denk maar aan de vele religieuze verhalen. Of ze nu uit de bijbel of de koran komen, uiteindelijk hebben ze toch wel hun impact op deze bol). Door ons een alternatieve denkwereld voor te stellen, alternatieve manieren van denken en doen kunnen we onszelf en onze maatschappij veranderen. Veel langverwachte momenten zijn nog op verhalen aan het wachten! Laten we fanatiek zijn om een verhaal te brengen die deze wereld mooier en lieflijker maakt!  Wat we nodig hebben is een massa die een ecologisch sterk en liefdevol verhaal schrijft! We moeten met zijn alleen meer utopisch zijn!
DSC_8933-bewerkt-2bestelling.jpg© Ann-elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Talking to the moon

3 februari 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info