Illustratie / kinderen

Met hert en ziel tekenen voor een vriendin? Stof om over na te denken!

Voor een vriendin mocht ik het geboortekaartje van haar dochtertje tekenen.  Het leuke aan mijn vriendin is dat ze altijd lachend en onvermoeibaar haar “eigen ding” wil en heel goed weet wat ze wil. (Dit vind ik echt zo’n heerlijke en mooie eigenschap van jou, Annelies!)
Toen ik met mijn eerste voorstel kwam had ik misschien toch wel een reorganisatieplan van hen kant verwacht maar het bleek dat het meteen goed zat. Wat is het leuk om mensen zo goed aan te voelen!
Van mijn hertje liet ze een stempel maken om de doopsuiker te bedrukken. Omdat ik al even creatief met mijn ontwerp uit de hoek wou komen en  omdat ik weet dat ze vaak zelf  (prachtige) kleertjes voor haar zoontje naait en omdat ik mijn eerste wankele stapjes in het digitaal bedrukken van textiel had gezet (dankjewel Olu Vandenbussche!)  besloot ik om een stofje te ontwerpen vanuit het geboortekaartje.  (Eigenlijk had ik nog wel wat andere redenen maar het zou de leesbaarheid van deze zin niet bevorderd hebben).
20170126_dsc9766opname-zonder-titel-4
Ongebruikelijk (maar wel praktisch) gaf ik haar als vroeg geboortecadeautje het stofje voor haar kleine meid. Enkele weken later ontving ik een foto van de eerste creatie.
Wees  vrij om het de wereld in te sturen: om hip te zijn presenteer ik vanaf nu mijn ‘eigen op maat geïllustreerde (s)tofjes’  🙂
 
 

Reacties

26 januari 2017 bij 10:40

Waw! Het begin van een volledige collectie? (hoop ik stiekem…)26 januari 2017 bij 15:10

zo mooi en schattig … ik denk dat je vriendin daar alleen maar zeer blij mee kan zijn.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info