Illustratie

Inleefdag bij Ann-elise (Door Laerke Wydhooge)

Hallo allemaal, ik ben Laerke en ben een leerling uit de Secundaire Freinetschool Poperinge. Vandaag hebben we een inleefdag op school. Dat betekent dat we 1 dagje mogen proeven van ons droomberoep. Omdat één van mijn hobby’s fotografie is, wou ik natuurlijk een dagje meelopen met een fotografe. Ik kwam uit op deze blog van Ann-elise en was meteen verkocht! Nu zal ik jullie wat meer vertellen wat ik zoal heb gedaan vandaag.
Als eerste gingen we naar “Koningsdale”, de steinerschool in Ieper. Daar mochten we foto’s nemen omdat ze er het Palmpasenfeest vierden. De peuters en kleuters kregen er de opdracht om tijdens een wandeling de mama en papa van een kalfje, kuikentje, veulentje en lammetje te vinden. Als ze dat deden, kwamen ze uit op een grote weide waar ze mochten spelen. Met hun palmpasenstok die ze zelf hadden gemaakt vertrokken we en kwamen al gauw een verstopt diertje tegen. Nadat we ze allemaal hadden gevonden kwamen we wel degelijk uit op een grote weide. Daar was het dus het perfecte moment om leuke, spontane foto’s te nemen.
Daarna gingen we naar Ann-elise haar huis. Ik mocht enkele vragen stellen en zij gaf me wat handige tips. We hebben onze foto’s bewerkt en de mooiste er uit gekozen. Want straks kunnen de ouders die foto’s gaan bewonderen op de Facebookpagina van de steinerschool. En nu mocht ik dit artikel schrijven op de blog van Ann-elise. Hoe leuk is dat wel niet? 🙂
Wel, waarom ik nu juist voor Ann-elise heb gekozen, is omdat veel mensen zeiden dat ze prachtige foto’s neemt en dat kan ik met vol overtuiging bevestigen. Ook heeft ze niet alleen veel talent maar is ze ook een super toffe madame die heel vriendelijk  is en heel open is voor iedereen. Daarom Ann-elise, een hele grote dankuwel dat ik vandaag mee mocht en dat je me wat inzicht hebt gegeven wat een fotografe zoals jij elke dag meemaakt. 🙂 Het was een top ervaring!
Liefs Laerke
DSCN5741_

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info