Fotografie

Proficiat Charles!

Een prinsheerlijke voormiddag!
Even voelde ik me schuldig toen ik de mama liet mee klauteren naar één van mijn favoriete locaties. Ik wist niet dat ze zwanger was en eerlijk bekennen dat de weg er naar toe nu ook niet de meest makkelijke route was.
Maar weer zo’n gevoel van puur geluk eenmaal we er waren. Zomerzucht. Zomerlust.
Tijdens de shoot had ik boeiende gesprekjes met de mama over opvoeding, over hoe mooi kinderen zijn als je ze maar zichzelf laat zijn. Ook met Charles knoopte ik gesprekjes aan en ik was verwonderd door de aangrijpende oprechtheid en eenvoud in zijn antwoorden.
Soms was het ook even volslagen stil. Had het allemaal iets sprookjesachtig. Een wereld van een vrolijke jongen, mooie wolken en bomen. Van bloemen. Planten. Van stille ochtenden en wandelen in het zonlicht. De wereld van zomaar wat mijmeren…
 
fotografie ann-elise1fotografie ann-elise2fotografie ann-elise3fotografie ann-elise4fotografie ann-elise5fotografie ann-elise6fotografie ann-elise7fotografie ann-elise8fotografie ann-elise9fotografie ann-elise10fotografie ann-elise11fotografie ann-elise14fotografie ann-elise15fotografie ann-elise17fotografie ann-elise18fotografie ann-elise19fotografie ann-elise20fotografie ann-elise21fotografie ann-elise22fotografie ann-elise23fotografie ann-elise24fotografie ann-elise25fotografie ann-elise26fotografie ann-elise27

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info