Illustratie

Spin met karakteriële stoornis

spin-2
Al de derde dag dat ik wakker word met keigrote spinnebeten. Vindt die spin me om zijn poten bij af te likken?
Volgens mij kampt hij met een karakteriële stoornis. Of het is een kindspin. Die het bed moet leegeten van moederspin. Elke avond opnieuw Ann-Elise op een bedje van het huis. Tot het bed leeg is. Eten maar! Kindspin! Volgens mij lust hij me niet maar durft hij niet tegen zijn autoritaire moederspin in te gaan. Of misschien is het toch een volwassen mannetjesspin. Gevaarlijk, sadistisch en dom. Ik zie perfect voor me hoe hij zijn blinkende tanden in mijn vel zet. Hoe hij met zijn fluweelzachte, gitzwarte poten over mijn lijf wandelt. Of het is een stokoude mijmerende spin die met zijn stok mijn buikwand afreist en vindt dat de zona iets nostalgisch heeft. Maar goed, al heel de dag keivettig en ongezond gegeten! Wacht maar tot vanavond, spin! Ik zou wel es zwaar op je maag kunnen liggen #wraakzuchtig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proficiat Arnaud!

30 mei 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info