Fotografie

Een familie met pit. Zonder meer.

Een familie met pit. Zonder meer.
Mira, de jongste, doet me denken aan vrolijke meisjes uit sprookjesboeken met van die licht opzwepende neusjes. Met Ziggy voer je echt interessante gesprekken en ik vind het heerlijk om te zien hoe oprecht geïnteresseerd hij is. Zea heeft zowel iets jongs als volwassen over zich. Een energieke dromer met ongelooflijk veel charisma.
De mama? Die komt precies uit een knus winkeltje in Parijs, één en al uitstraling. En het is heerlijk om te zien hoe ze, samen met haar man blij en onthutst is, door hun fantastische kinderen die bloeiend en wel het leven tegemoet lopen.
ann-elise ieper fotografie29ann-elise ieper fotografie37ann-elise ieper fotografie35ann-elise ieper fotografie34ann-elise ieper fotografie28ann-elise ieper fotografie24ann-elise ieper fotografie30ann-elise ieper fotografie25ann-elise ieper fotografie31ann-elise ieper fotografie32ann-elise ieper fotografie33ann-elise ieper fotografie36ann-elise ieper fotografie39ann-elise ieper fotografie42ann-elise ieper fotografie43ann-elise ieper fotografie45ann-elise ieper fotografie41ann-elise ieper fotografie44ann-elise ieper fotografie27ann-elise ieper fotografie26

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maïté

22 juni 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info