Fotografie / kinderen

Ontluikende reportage! Mijn broer heeft vrouwenbenen!

Ook de familie Tryssesoone mocht ik even terug in beeld brengen. Van klein naar groot. Van jong naar oud. Iedereen samen op de foto. Elk gezinnetje met hun specifieke eigenheid.

Een heel bijzonder reportage. Het was de dag dat er iets te lang naar mijn benen werd gestaard. Het was de dag dat er werd meegedeeld dat mijn broer, Alexander, helemaal dezelfde benen heeft als ik. Het was de dag dat ik dus ontdekte dat mijn broer vrouwenbenen heeft 🙂

kinderfotografie ieper ann-elise-3kinderfotografie ieper ann-elise-4kinderfotografie ieper ann-elise-7kinderfotografie ieper ann-elise-5kinderfotografie ieper ann-elise-9kinderfotografie ieper ann-elise-10kinderfotografie ieper ann-elise-17kinderfotografie ieper ann-elise-13kinderfotografie ieper ann-elise-14kinderfotografie ieper ann-elise-12kinderfotografie ieper ann-elise-15kinderfotografie ieper ann-elisekinderfotografie ieper ann-elise-6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Broertjes

6 juli 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info