Fotografie / kinderen

Vertederend, stoer én grappig

Het regent zachtjes. Motregen. Het is al enkele weken zwoel en ik moet bekennen dat die piepfijne regendruppeltjes op mijn huid heerlijk aanvoelen. Het is donker en bewolkt en af en toe krijgen we een piepklein streepje zon te zien. En toch voelt het als een zonnige en vrolijke namiddag. Sharona en Stijn en hun 3 kinderen wandelen me tegemoet. De meisjes schuchter. Kleine broer Rémi enthousiast. Tijdens de reportage ontdooien Emma-Julie en Louise zachtjes. Naar het einde toe assisteren ze me in de zoektocht naar leuke plekjes en kwebbelen ze er vrolijk op los.
Rémi is vertederend, stoer én grappig. Wanneer ik zijn naam roep tijdens de reportage snelt hij telkens naar me toe en komt hij een handje geven (en wil hij mijn hand vaak niet meer loslaten. Uiterst charmerend, maar niet altijd even makkelijk om mijn kleine vriend ook effectief op foto te krijgen).
Een stille glimlach tijdens het bekijken van de foto’s van dit fantastisch gezinnetje.
ann-elise kinderfotografie ieper 1ann-elise kinderfotografie ieper 2ann-elise kinderfotografie ieper 3ann-elise kinderfotografie ieper 1-2.jpgann-elise kinderfotografie ieper 5ann-elise kinderfotografie ieper 7ann-elise kinderfotografie ieper 8ann-elise kinderfotografie ieper 9ann-elise kinderfotografie ieper 10ann-elise kinderfotografie ieper 11ann-elise kinderfotografie ieper 12ann-elise kinderfotografie ieper 13ann-elise kinderfotografie ieper 14ann-elise kinderfotografie ieper 15ann-elise kinderfotografie ieper 16ann-elise kinderfotografie ieper 17ann-elise kinderfotografie ieper 18ann-elise kinderfotografie ieper 19ann-elise kinderfotografie ieper 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Echte liefde is...

21 juli 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info