Fotografie / kinderen

Een zonnige familiereportage

Ik hink wat achterop met mijn blog. Maar misschien is het wel heerlijk om op  een regenachtige septemberdag de zon terug even binnen te halen.
Bij sommige reportages voel je echt hoe sommige families samen horen, zoals de bladeren van een boom. Je voelt het op de manier hoe kinderen naar hun grootouders en oom toe huppelen.
Hoe heerlijk om te zien hoe Mathis naar zijn oma toerent, zijn twee kleine armpjes rond haar sluit en zegt: ‘oma,  jij bent net een echte prinses!’.  De zonnige zondagmorgen werd er nog wat zonniger door 🙂
fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 11.jpg
fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 1fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 2fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 3fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 4fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 5fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 6fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 7fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 8fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 9fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 10fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 12fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 13fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 14
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jawel, echt wel, GOZO!

1 september 2017

Een zonnig klimaat

8 september 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info