Fotografie

Een zonnig klimaat

Een regenachtige zaterdag. Buienradar wankelt tussen buien en droge periodes. Van beide kanten twijfel of we de shoot nu wel of niet laten doorgaan. Uiteindelijk beslissen we om hem een uurtje te vervroegen. Net als ik Roeselare binnen rij vallen er dikke regendruppels op de autoruit. Ik had het liever anders gehad.
Het blijft bij wat kolossale spetters met daarna wat motregen. Als de familie ter plaatste arriveert heb ik al snel enkele kindjes die hun vrolijkste gezichtjes opzetten. We creëren een mini-eilandje met een positief klimaat en stralende mensen.  Ook de weergoden kunnen hier niet aan weerstaan en sturen ons af en toe een piepklein beetje zon.
fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 1-2fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 1fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 2fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 3fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 5fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 6fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 8fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 9fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 10fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 11fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 12fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 13fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 14fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 15fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 16fotograaf Ann-elise lietaert ieper kinderen foto 17

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een zonnige familiereportage

8 september 2017

Het definiëren van geluk

11 september 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info