Fotografie

Regen is hemelwater :-) Proficiat Greet en Bert!

huwelijk ieper huweljksfotograaf roeselare 4.jpg
Begin september gaven Greet en Bert hun ja-woord.
De uren van de reportage viel het water met bakken uit de lucht. Maar op een kleedje van gras, tussen de bomen besloten we toch voor een buitenreportage te gaan.  Uitgerust met paraplu’s en een glimlach werd de regen moedig getrotseerd. Greet en Bert waren vastberaden dat de regen geen invloed zou hebben op hun liefdevolle dag.
(De fotografe in kwestie, die normaal gezien best wel van regen houdt, wou de regen schuwen en viel nogal letterlijk in de sloot en tot zover ze niet ontdekte dat ze vol ging met een vogelpoepachtige smurrie besloot ze ook dat het geen invloed zou hebben op haar dag :-))
Onder het geruis van regen (of zeg ik beter hemelwater?) hoorde en voelde ik de liefde ruisen. Niet alleen het water dampte, heel hun wereld dampte van een gelukzalig gevoel.
Nogmaals proficiat, Greet en Bert!!!

Liefs, lise

 
www.ann-Elise.be
huwelijk ieper huweljksfotograaf roeselare 2huwelijk ieper huweljksfotograaf roeselare 1huwelijk ieper huweljksfotograaf roeselare 3huwelijk ieper huweljksfotograaf roeselare 5huwelijk ieper huweljksfotograaf roeselare 6huwelijk ieper huweljksfotograaf roeselare 7huwelijk ieper huweljksfotograaf roeselare 8huwelijk ieper huweljksfotograaf roeselare 9huwelijk ieper huweljksfotograaf roeselare 10huwelijk ieper huweljksfotograaf roeselare 11huwelijk ieper huweljksfotograaf roeselare 12
 
BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hij was weerzienwekkend.

2 oktober 2017

Proficiat met Pierrick!

14 oktober 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info