Fotografie / kinderen

Tine van pruts

ann-elise fotografie7
Ongeveer een jaar terug kreeg ik een opgewekt mailtje in mijn mailbox. Van Tine, bezielster  van atelier Pruts in Staden. Ik maakte het geboortekaartje voor een oude (jonge eigenlijk ;-)) collega en Tine zou instaan voor de doopsuiker.
Ze vroeg of we misschien even konden samen zitten om de doopsuiker en het kaartje op elkaar af te stemmen. Het fijne was dat ze direct zei dat ze niet echt houdt van foto’s maar wel heel erg van mijn tekeningen. Een directheid die ik zonder meer ongelooflijk apprecieer.
Ik ontmoette haar en ze had iets stoers en zacht tegelijk.
Zelf hou ik van winkeltjes en bedrijven waar mensen wat ze doen, doen omdat ze het gewoon graag doen. Die durven zijn en creëren wat ze zelf willen. Wel atelier Pruts is er zo ééntje van.
Uiteindelijk is ze meer dan de ziel van het bedrijfje waar ik af en toe mee samenwerk. Ze heeft een fijne vorm van humor en ik vind het heerlijk om met haar in het absurde te brainstormen en grooste plannen uit te denken.
Ze is degene die er onlangs voor zorgde dat mijn troostzakdoeken (die ze zelf op een heel schoon manier verzakdoekt had) de nieuwsbrief van Vives haalden. Waarvoor dank, al reageerde ik misschien wel wat verbouwereerd toen ik het mailtje zag 😉
Het is degene van wie ik onlangs een shoot mocht doen van de kids voor haar schoonmoeder. Degene die glimlachend vertelt dat uiteraard niet zij maar manlief wel foto’s wou bestellen.
Degene die ik dit jaar ongelooflijk ben gaan appreciëren!
Het was dan ook heerlijk om ’s morgens, samen met haar schoonzus, kindjes en haar leuk nichtje, de ochtend in te stappen.
ann-elise fotografie1ann-elise fotografie2ann-elise fotografie3ann-elise fotografie4ann-elise fotografie5ann-elise fotografie6ann-elise fotografie8ann-elise fotografie9ann-elise fotografie10
www.ann-elise.be
www.atelierpruts.be
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Druppeltjesgewijs

14 december 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info