Fotografie / kinderen

Kleinkinderen: het diepste van hun ziel!

ann-elise fotografie communie ieper1-3.jpg
Begin oktober vond mijn eerste shoot voor de kerstkaartjes plaats. Even een voormiddag op stap met Brigitte, haar man en haar kleinkinderen. Brigitte was een collega van me en Juliette heb ik ondertussen voor de derde keer voor mijn lens. Stiekem heb ik het gevoel dat er een soort van verstandhouding is ontstaan tussen het model en de fotograaf :-), ze weet vrij vlug wat ik bedoel en huppelt vrolijk in het rond.
Wanneer Jacques en Brigitte hun ogen elkaar kruisen, wanneer de meisjes er vrolijk iets uit flappen zie ik hoe hun ogen elkaar kruisen en ze zachtjes glimlachen alsof ze een geheim delen. Zo veel is duidelijk, hun kleinkinderen raken hen tot in het diepste van hun ziel!
ann-elise fotografie communie ieper1ann-elise fotografie communie ieper2ann-elise fotografie communie ieper3ann-elise fotografie communie ieper4ann-elise fotografie communie ieper5ann-elise fotografie communie ieper6ann-elise fotografie communie ieper7ann-elise fotografie communie ieper8ann-elise fotografie communie ieper10
En het kerstkaartje:


www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tine van pruts

22 december 2017

Een bijzondere reportage!

30 december 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info