Fotografie / kinderen

Nog een prinsheerlijke kerstreportage!

ann-elise lietaert communie foto ieper5.jpg
Na het geboortekaartje van Pierrick mocht ik ook het kerstkaartje maken voor Annemie. Annemie is een vroegere collega die een goede vriendin is geworden.
Eén van de fijne dingen van Annemie is dat ze dezelfde humor heeft en ik dus de hele tijd mag zeggen wat ik denk zonder dat er ook maar iemand zijn wenkbrauwen fronst. Bij haar hoef ik mijn gedachten niet te schudden voor gebruik.  Met haar is het heerlijk om te zwerfdenken met gedachten en ideeën die af en toe ook wel echt landen.
De dag van de reportage was heerlijk. Een zonnige, stralende winterdag, een superfijn gezin… de perfecte ingrediënten voor een geslaagde shoot 🙂
 
ann-elise lietaert communie foto ieper6ann-elise lietaert communie foto ieper2ann-elise lietaert communie foto ieper14ann-elise lietaert communie foto ieper3ann-elise lietaert communie foto ieper4ann-elise lietaert communie foto ieper8ann-elise lietaert communie foto ieper9ann-elise lietaert communie foto ieper10ann-elise lietaert communie foto ieper11ann-elise lietaert communie foto ieper12ann-elise lietaert communie foto ieper16ann-elise lietaert communie foto ieper13ann-elise lietaert communie foto ieper7ann-elise lietaert communie foto ieper15ann-elise lietaert communie foto ieper17ann-elise lietaert communie foto ieper18
 
www.ann-elise.be
 

Reacties

11 januari 2018 bij 17:43

Wat een leuke reportage. Daar zijn je vrienden vast heel blij mee!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info