Fotografie / kinderen

Over charisma en uitstraling!

ann-elise lietaert fotografie ieper communie5
Dit was opnieuw een hele fijn kerstreportage.  Het valt moeilijk te verwoorden maar dit gezin heeft zoveel charisma, zoveel uitstraling!
Als ik naar mensen kijk, zie ik ze niet alleen te zien in hun uiterlijke gestalte. Tijdens een reportage wordt er veel meer verteld dan enkel het zichtbare, het uiterlijke. Je ziet hoe mensen elkaar al of niet echt ontmoeten. En zo af en toe raak ik tijdens de reportage geïntimideerd door schoonheid. Schoonheid die zowel van binnen als van buiten uit straalt. Dit gezin was er zeker en vast één van.
 
Liefs,
Ann-elise
ann-elise lietaert fotografie ieper communie8ann-elise lietaert fotografie ieper communie10ann-elise lietaert fotografie ieper communie11ann-elise lietaert fotografie ieper communie9ann-elise lietaert fotografie ieper communie7ann-elise lietaert fotografie ieper communie6ann-elise lietaert fotografie ieper communie4ann-elise lietaert fotografie ieper communie2ann-elise lietaert fotografie ieper communie3ann-elise lietaert fotografie ieper communie12ann-elise lietaert fotografie ieper communie13ann-elise lietaert fotografie ieper communie1
 
en het kerstkaartje:
kaartje1412-3
 
www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoera voor 2018!

3 januari 2018

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info