Fotografie

Proficiat Hannah!

kidsfoto communiefotografie poelkapelle 4
Vorig weekend was Hannah het feestbeest. Hannah is zo’n meisje dat opgroeit met de zon in haar gezicht. Vrolijk. Wild huppelend op haar twee beentjes snelt ze de toekomst tegemoet. Zo’n meisje  uit één van de betere kinderboeken. Stoer en lief tegelijk. Boordevol humor.
Zelf vond ik het weer heerlijk (en ik moest terug denken aan een al even stoer en schattig meisje vorig jaar, als de mama dit leest weet ze wel over wie ik het heb 🙂 ) om een stoer, fijn meisje met laarsjes voor mijn lens te hebben.
De mama zelf heeft ook iets wereldburgerlijks over zich. Iemand die ik best wel wat beter zou willen leren kennen omwille van de gloed die vanbinnen uit straalt. Het is zo iemand met een scherpe, wakkere geest. Charismatisch en zelfverzekerd.
Wat ongelooflijk fijn om jullie te ontmoeten, Hannah en Jana!
Veel liefs,
lise
kidsfoto communiefotografie poelkapelle 1kidsfoto communiefotografie poelkapelle 9kidsfoto communiefotografie poelkapelle 3kidsfoto communiefotografie poelkapelle 5kidsfoto communiefotografie poelkapelle 6kidsfoto communiefotografie poelkapelle 7kidsfoto communiefotografie poelkapelle 8
En het kaartje:
Hannah_Pagina_1Hannah_Pagina_2
 
www.ann-elise.be/fotografie
 
 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info