Fotografie / kinderen

Gefeliciteerd met je communie, Alexia!

fotograaf ieper poelkapelle -14
Een dromerige en een speelse blik, ogen waarin je constant een twinkeling opmerkt. Een vlotte, beweeglijke vertelster, die soms uit het niets stil staat en even blijft dromen.  Een prinsheerlijk meisje!
Fijn om te zien hoe bij elke reportage elk kind terug anders is. Je hebt kinderen die ongelooflijk verlegen zijn, plots aarzelend beginnen te praten. Je hebt er die gas geven, me tot aan de meet meenemen in hun verhaal. Je hebt logische denkers, huppelende bank bespringers, bedachtzame dromers, lolbroeken en grapjurken die me constant doen glimlachen. Sommige kinderen zijn zo wanhopig nuchter en wijs, sommige dromen naar hartelust, anderen prutsen en giechelen.  En dat is wat elke reportage zo mooi en daarmee de moeite waard maakt.
De foto’s van Alexia doen me op de één of andere manier terug denken aan mijn communie.
 
fotograaf ieper poelkapelle -1fotograaf ieper poelkapelle -3fotograaf ieper poelkapelle -4fotograaf ieper poelkapelle -6
fotograaf ieper poelkapelle -8
fotograaf ieper poelkapelle -10fotograaf ieper poelkapelle -11fotograaf ieper poelkapelle -12fotograaf ieper poelkapelle -13fotograaf ieper poelkapelle -14fotograaf ieper poelkapelle -15fotograaf ieper poelkapelle -16fotograaf ieper poelkapelle -17fotograaf ieper poelkapelle -18fotograaf ieper poelkapelle -19fotograaf ieper poelkapelle -20fotograaf ieper poelkapelle -21fotograaf ieper poelkapelle -22fotograaf ieper poelkapelle -23fotograaf ieper poelkapelle -24fotograaf ieper poelkapelle -25
Heel mooi ook om te zien hoe deze knappe meid op haar mama lijkt!
Wat fijn om jullie te leren kennen!
Proficiat, lieve, knappe meid!
 
En zelf ook enorm fan van deze leuke canvas:
33384185_10216549807167374_2411145982289903616_n.jpg
 
www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proficiat Gitte!

25 mei 2018

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info