Fotografie / kinderen

Proficiat Gitte!

fotograaf ieper poelkapelle -11
Eén van de mensen die ik ongelooflijk waardeer is Ilse, mijn osteopate, ook door het feit dat wat ze doet verder reikt. Ze is zo iemand die tijdens haar werk ook haar hart en ziel inzet.  Iemand bij wie ik de tijd uit het oog verlies omdat ik zo intensief opga in onze gesprekken.
Ilse heeft van die zalige kinderen, ze zijn gewoon goed in gelukkig zijn.
De dag van de communiereportage (zelfde dag als mijn windkracht 10 reportage aan zee 😉 https://anneliselietaert.wordpress.com/2018/05/24/communiereportage-bij-windkracht-10-als-je-leni-heet-dan-trotseer-je-elke-storm) prikte de zon er af en toe doorheen maar zorgde een koude noordenwind voor net iets te veel verfrissing.  Met een huppelend enthousiasme werd er gesprongen, gerend en geknuffeld om Gitte het warm te laten krijgen.
fotograaf ieper poelkapelle -1fotograaf ieper poelkapelle -2fotograaf ieper poelkapelle -3fotograaf ieper poelkapelle -4fotograaf ieper poelkapelle -5fotograaf ieper poelkapelle -6fotograaf ieper poelkapelle -7fotograaf ieper poelkapelle -8fotograaf ieper poelkapelle -9fotograaf ieper poelkapelle -10fotograaf ieper poelkapelle -12fotograaf ieper poelkapelle -13fotograaf ieper poelkapelle -14fotograaf ieper poelkapelle -15
 
Wat was ik blij voor Gitte dat het zondag een stralende, zonnige, warme dag was!
Proficiat, lieve meid!
www.ann-elise.be
Op zoek naar een fijne osteopate? http://www.osteopaatmoorslede.be
 
Voor Gitte mocht ik mooie, prinsheerlijke fotoboekjes in Kraft maken 🙂
33493044_10216549625962844_7024356598143254528_n.jpg
Groeischijfjes werden gemaakt door atelier pruts.
 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info