Fotografie / kinderen

Proficiat Simon met je communie!

Twee vrolijke jongens voor mijn lens. Een mama en papa die baden  in de schijn van de zon.  De broertjes afwisselend vrolijk huppelend van hun ene vreugdedansjes naar het andere.
fotograaf ieper poelkapelle -7
Nu én dan een groepsknuffel (ook al vindt kleine broer het nefast voor zijn ego als hij door grote broer gedragen wordt, maar het leverde wel een fantastisch leuke foto op)
 
fotograaf ieper poelkapelle -9
fotograaf ieper poelkapelle -5
 
fotograaf ieper poelkapelle -2fotograaf ieper poelkapelle -3fotograaf ieper poelkapelle -6fotograaf ieper poelkapelle -10fotograaf ieper poelkapelle -11fotograaf ieper poelkapelle -12fotograaf ieper poelkapelle -14fotograaf ieper poelkapelle -15fotograaf ieper poelkapelle -16fotograaf ieper poelkapelle -17fotograaf ieper poelkapelle -19fotograaf ieper poelkapelle -20fotograaf ieper poelkapelle -21fotograaf ieper poelkapelle -22
Tijdens de reportage kwam het steeds terug op een knusse, vrolijke, gezellige sfeer. Mama die een sprintje waagt, papa die op veelbelovende wijze de paashaas uitbeeldt. Liedjes en verhalen. Kietelmomentjes.
fotograaf ieper poelkapelle -1
Kleine broer die plots oppert dat hij misschien een kabouter heeft gezien… Wel, ik zou willen dat er meer mensen zijn die terug in kaboutertjes geloven. Ik weet zeker dat de kaboutertjes misschien dan bereid zouden zijn om en af en toe hier een handje toe te steken 😉
Maar goed, Simon, gefeliciteerd met je communie!
En mama en papa, dank je voor de fijne, zonnige voormiddag en het vertrouwen!
Liefs,
 
Ann-elise
 
www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proficiat Gitte!

25 mei 2018

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info