Fotografie / kinderen

Communiereportage bij windkracht 10 :-) Als je Leni heet dan trotseer je elke storm!

communieshoot communiefoto -1-2
Voor deze reportage een meisje met een dromerige en speelse blik op het leven. En wind, veel wind, … De meeste mensen geven het al op om met dit weer genietbaar te zijn als ze buiten zijn. Leni en  haar mama niet. Die twee bleven er op los praten met een glimlach van mond tot oor.  Blij dat het niet regende 🙂
Mijn lijf en mijn voltallige leden werden steeds enkele millimeters vooruit geduwd door meneer wind… Niet de makkelijkste omstandigheden om te fotograferen en al zeker niet om je te laten fotograferen.. maar Leni stond telkens te stralen. Liet de wind ruisen, die haar haren op haar wangen joeg en deze liet dansen.
Fantastisch mooi.
Fantastisch mooi. Hoe Leni en haar mama openstonden voor wat kwam. Zo’n mama die zegt: als jij het ziet zitten, zien wij het zitten.  Het is geen stralend weer, maar dat hoeft ook niet.
Fantastisch mooi.
Niet enkel naar mij toe, maar vooral naar Leni toe. Op deze manier geef je je kinderen ook vertrouwen, een zeker geloof en moed mee. Dat omstandigheden niet altijd perfect zijn en dit ook niet hoeven te zijn. Leer je kinderen openstaan voor de wereld.
Wat fijn om jullie te leren kennen!
Proficiat, lieve Leni!
communieshoot communiefoto -11communieshoot communiefoto -12communieshoot communiefoto -9communieshoot communiefoto -5communieshoot communiefoto -3communieshoot communiefoto -4communieshoot communiefoto -10
www.ann-elise.be
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info