Fotografie / kinderen

Als in een film! Gefeliciteerd, Levi!!!

ann-elise lietaert fotograaf langemark-poelkapelle -11
Ook hier opnieuw een heel fijne fotoreportage! Glanzende oogjes. Een fijn, gezellig gezinnetje. Heel vaak had ik tijdens deze reportage het gevoel dat ik in een film terecht gekomen was, en dat ik heel voorzichtig, bijna dromerig te werk moest gaan om de betovering niet te verbreken.
ann-elise lietaert fotograaf langemark-poelkapelle -5ann-elise lietaert fotograaf langemark-poelkapelle -4
Heel vreemd maar ik voelde ook proza in de lucht, ik had het gevoel dat ze zo meteen ook zouden kunnen ballroomdansen en dat het plaatje dan nog volledig zou kloppen (maar ik durfde het niet vragen, en er was ook wel veel zon die dag en misschien zorgde het warme weer er meteen ook voor dat mijn gedachten ongelooflijk zonnig werden en ik meteen overal mensen zag dansen).
ann-elise lietaert fotograaf langemark-poelkapelle -1ann-elise lietaert fotograaf langemark-poelkapelle -13ann-elise lietaert fotograaf langemark-poelkapelle -8ann-elise lietaert fotograaf langemark-poelkapelle -15ann-elise lietaert fotograaf langemark-poelkapelle -14ann-elise lietaert fotograaf langemark-poelkapelle -12ann-elise lietaert fotograaf langemark-poelkapelle -7ann-elise lietaert fotograaf langemark-poelkapelle -10ann-elise lietaert fotograaf langemark-poelkapelle -3ann-elise lietaert fotograaf langemark-poelkapelle -9ann-elise lietaert fotograaf langemark-poelkapelle -6
Levi, fijne kerel, gefeliciteerd met je communie!
Hartelijk dank voor de superfijne samenwerking, wat een fotogeniek gezin!
Liefs,
Ann-elise
www.ann-elise.be/fotografie
www.ann-elise.be
info@ann-elise.be
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info