Fotografie / kinderen

Proficiat Marthe! (Ik even op bezoek bij een lijvig lief ;-) )

kidsfotografie portret ieper ann-elise -1-2
Soms kom ik op bijzonder mooie plekken. Je voelt iets moois, iets waar je warm van krijgt.  Ik vind het heerlijk als ik bij mensen thuis mijn foto’s mag vullen met hun bijzondere plekjes. Alsof ik, in deze context, nog veel meer dan anders herinneringen mag weergeven.
Dit was ook weer zo’n prinsheerlijke boerderij. En net zoals je een boek kunt lezen heb ik het gevoel dat ik blad voor blad andere plekjes kan en mag ontdekken. Soms verrassend, soms nostalgisch en bijna altijd onbeschrijflijk mooi. En aan alles hangt een verhaal vast. Een oud verhaal zit verweven in een bank. Een boom omhelst het verleden. Verhalen en oude dingen! Meteen liefde op het eerste gezicht! Een lijvig, poëtisch lief waar ik even bij mag vertoeven.
kidsfotografie portret ieper ann-elise -1kidsfotografie portret ieper ann-elise -19kidsfotografie portret ieper ann-elise -15kidsfotografie portret ieper ann-elise -18kidsfotografie portret ieper ann-elise -1-2kidsfotografie portret ieper ann-elise -3kidsfotografie portret ieper ann-elise -4kidsfotografie portret ieper ann-elise -5kidsfotografie portret ieper ann-elise -21kidsfotografie portret ieper ann-elise -6kidsfotografie portret ieper ann-elise -10kidsfotografie portret ieper ann-elise -7kidsfotografie portret ieper ann-elise -2kidsfotografie portret ieper ann-elise -8kidsfotografie portret ieper ann-elise -9kidsfotografie portret ieper ann-elise -11kidsfotografie portret ieper ann-elise -12kidsfotografie portret ieper ann-elise -13kidsfotografie portret ieper ann-elise -14kidsfotografie portret ieper ann-elise -16
Voor deze reportage frivole Marthe voor de lens. Dubbele vrolijkheid als kleine Seppe er even bijkomt.
Een mama en een papa die  komen piepen, en waarvan je hun trots voelt schijnen als ze naar hun kroost kijken.
Ik reed naar huis van de reportage met overheerlijke aardappelen in de kofferbak en een hoofd vol vrolijke beelden op een prachtige plek.
Proficiat lieve, vrolijke Marthe met je communie!
Dank je voor het vertrouwen!
Liefs,
Ann-elise
www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info